Hlavní obsah

Ford poutá na GT California Special, novou verzi mustangu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jim Farley, šéf automobilky Ford, se na sociálních sítích pochlubil tajemným snímkem, který upozorňuje na blížící se premiéru nového modelu. Drobné úpravy fotky ukázaly, že utajovanou novinkou bude Ford Mustang GT California Special, jehož premiéra proběhne 11. 11. 2023.

Foto: Ford

Ford Mustang brzy dostane novou edici GT California Special

Článek

„Nemůžu se dočkat, až vám ukážeme, co se chystá pro Mustang,“ napsal v pondělí večer na sociální síť X Jim Farley, šéf automobilky Ford. Svůj příspěvek doplnil velmi tmavým snímkem, ze kterého prosvítala pouze modrá linka a charakteristický světelný podpis nové generace Fordu Mustang.

Tajemný snímek si však rychle vzali do parády grafici, kteří se zvýšením jasu, prosvětlením tmavých ploch a úpravou kontrastu dostali k celé řadě zajímavých detailů. Tím nejzajímavějším je však plaketka GT/CS v masce, která jasně ukazuje na příchod nové generace Fordu Mustang GT California Special.

Díky zesvětlení se navíc v levém dolním rohu snímku objevilo datum 11/11/23, které zřejmě odkazuje na premiéru nového modelu. GPS souřadnice pak zvědavce přesměrují k obchodnímu centru The Outlets v kalifornském San Clemente, které je mezi místními vyhlášené pravidelnými sobotními setkáními South OC Cars and Coffe. Lze tedy předpokládat, že právě zde premiéra novinky proběhne.

Ford Mustang ve verzi California Special byl poprvé představen již v roce 1968, ale podruhé se v nabídce objevil až v roce 2007 jako speciální designový balíček. Lze předpokládat, že nová generace GT California Special opět nabídne především zajímavější design, mohla by však přinést i nová kola, upravený podvozek nebo nový výfukový systém.

Tohle by neprošlo ani na závodech. Nejvýkonnější Ford Mustang ukazuje svou aerodynamiku

AutoMoto

Ford Mustang bude mít osmiválec, dokud to jen půjde

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám