Hlavní obsah

Co s bouraným audi? Američan z něj udělal pojízdný gril

Záď téhle A7 vypadá, jako by bylo všechno v pořádku. Jenže když se podíváte ze strany, v pořádku není vůbec nic. Neobvyklý nápad nejspíš došel realizace na základě havarovaného auta.

Foto: Audi

Audi A7 (Ilustrační foto)

Článek

Kdybyste se na tohle černé vozidlo podívali přímo zezadu, viděli byste Audi A7 předchozí generace. Nic zvláštního, takových aut jezdí spousta. Jenže podívejte se ze strany - tohle není auto, nýbrž přívěs, a dokonce přívěs grilovací.

Doslova - místo zadních sedaček původního auta tu jsou dva plynové grily. A místo přídě vidíme z hranolů sestavenou oj s rezervním kolem. To celé je na fotkách, zveřejněných před pár dny na Redditu a posléze sdílených na Instagramu, taženo nepříliš vábně vypadajícím starým pick-up truckem.

Audi poprvé ukazuje novou A3, rovnou ve sportovní variantě

AutoMoto

Vidíme registrační značku americké Virginie a podle jednoho z uživatelů Redditu se tahle souprava pohybuje ve městě Ashburn. Ta značka je ale zajímavá - BBQD A7 se dá přečíst jako „barbecued A7”, tedy něco jako „grilovací A7”.

Foto: Audi

Takhle vypadá Audi A7 předchozí generace, když je v celku. (Ilustrační foto)

Je pravděpodobné, že si majitel tohoto přívěsu nekoupil novou A7 za účelem stvoření téhle kreace, ani že nekoupil pojízdný ojetý vůz. S největší pravděpodobností to bylo totálně havarované auto, jehož zadní část ale byla v pořádku, a jako soubor náhradních dílů byl vůz za dobré peníze.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám