Hlavní obsah

BMW umožní hrát hry na displeji, zatímco se třeba nabíjí baterie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si krátit čas ve stojícím autě, když se bude třeba nabíjet trakční baterie? Můžete si číst nebo brouzdat po internetu, stejně tak si ale můžete dlouhou chvíli ukrátit i hraním videoher na displeji – jako třeba v některých vozech BMW.

Foto: BMW

Hry na displeji BMW

Článek

Automobilky postupně přecházejí na elektrický pohon, s čímž se potenciálně pojí delší doba strávená ve stojícím autě – to když nabíjíte na místě, kde není co jiného dělat. BMW se přidává k několika jiným značkám, jako je např. Tesla, v nichž si jde dlouhou chvíli ukrátit hraním her.

Foto: BMW

Hry na palubě vozu BMW

Nikoliv však na vlastním smartphonu, nýbrž na centrálním displeji vozu. Ve spolupráci se švýcarskou firmou AirConsole přichází mnichovská automobilka s možností spustit řadu videoher přímo v infotainmentu vozu.

K ovládání hry je třeba připojit vlastní smartphone pomocí QR kódu na displeji a najednou může hrát více hráčů; právě na toto se ostatně AirConsole specializuje. Zatím ovšem není jasné, které modely BMW a na kterých trzích tuto funkčnost nabídnou.

BMW představuje novou řadu 7, uvnitř připomíná kino

AutoMoto

Není to první krok BMW směrem k audiovizuální zábavě ve stojícím autě. Před několika měsíci odhalená nová řada 7 ukázala obří obrazovku s přístupem k televizní službě Amazon Fire a konektorem HDMI, ke kterému je možné připojit třeba herní konzoli nebo počítač.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám