Hlavní obsah

Přes půl světa za milion dolarů. Výletní plavba slibuje okázalý luxus

Novinky, mšv

Neotřelé zážitky i luxus slibuje zřejmě nejdražší výletní plavba na světě. Vyjde na 1,23 milionu dolarů (28 milionů korun) a za 123 dní se pasažéři podívají přes půlku světa z Londýna až na Nový Zéland. V ceně je zahrnuto také ubytování v několika velmi honosných hotelech nebo prohlídka hory Fudži z vrtulníku, píše server Luxury Launches.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Společnost SixStarCruises, která cestu pořádá, tvrdí, že výletníci si užijí luxusu skutečně do sytosti. Například v Dubaji budou ubytováni v proslulém hotelu Burdž al-Arab, v Hongkongu je zase čeká Ritz Carlton. Shon půjde stranou, plavba si nebere za cíl obrazit co největší počet zemí. Koneckonců, pasažéři jich během 123 dní navštíví pouze jedenáct, zakotví však ve 41 přístavech.

Nejluxusnější výletní loď světa vyrazila na svou první plavbu

Cestování

Připraven je bohatý doprovodný program, který kromě luxusního ubytování slibuje především prohlídky nádherných míst. Na Novém Zélandu cestující zavítají například do jeskyní Waitomo, proslulých fosforeskujícím hmyzem, nebo do filmového Hobitína. V Austrálii je čeká návštěva Modrých hor, v Japonsku okružní let vrtulníkem kolem posvátné hory Fudži.

Podle šéfky SixStarCruises Alison Earnshawové půjde o zážitek nikoli životní, ale dokonce nadživotní. „Zvyšující se poptávka po luxusních dovolených, včetně plaveb, které jsou víceméně expedicemi, jenom ukazuje, jaký je po takových cestách hlad,“ uvedla.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám