Hlavní obsah

Muži na letišti vzplála powerbanka v kapse. V úleku si stáhnul kalhoty

Novinky, mšv

Nedobrovolný striptýz předvedl na jihoafrickém letišti Tambo jistý muž. Když čekal na svou přítelkyni, která kupovala letenky, vzplála mu v kapse přehřátá powerbanka. Muž leknutím vyskočil a ihned si stáhnul kalhoty, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Cítil jsem teplo v kapse, ale přišlo mi to normální. Stejně jako se někdy zahřeje telefon, když ho používáte. Ale nikdy by mě nenapadlo, že může explodovat,“ prohlásil o powerbance Lwando Mashiamahle.

Když mu vzplály kalhoty a on si je v šoku stáhnul, ostatní cestující na letišti si raději drželi odstup. „Byl jsem v šoku a nevěděl jsem, co dělat. Úplně jsem ztratil hlavu, jak jsem se bál. „Naštěstí jsem neutrpěl žádná zranění, jen jsem měl spálené kalhoty, takže jsem musel co nejrychleji najít obchod, abych si koupil nové,“ uvedl.

Nedávno se obdobná situace přihodila na palubě letadla společnosti United Airlines. Jednomu cestujícímu vzplála baterie v telefonu a incident vedl až k nouzovému přistání. Právě baterie v různých zařízeních jsou důvodem, proč mají mít cestující elektroniku a hlavně veškeré baterie u sebe na palubě, a nikoli v kufru v zavazadlovém prostoru.

Letadlo muselo nouzově přistát. Vzplála v něm telefonní baterie

Cestování

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám