Hlavní obsah

Fanoušci Harryho Pottera se od jara podívají do Bradavic

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci čarodějnického učně Harryho Pottera by měli být od jara v pohotovosti. V americké Kalifornii totiž budou moci navštívit dokonalou repliku školy čar a kouzel v Bradavicích, která je hlavním dějištěm sedmidílné knižní série britské spisovatelsky J. K. Rowlingové.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V Kalifornii se otevřou BradaviceVideo: Universal Studios Hollywood, Reuters

 
Článek

Zábavní park Universal Studios Hollywood v Los Angeles otevře od 7. dubna 2016 expozici nazvanou Kouzelnický svět Harryho Pottera. Její budování trvá již několik let, napjatí zájemci se však už brzy dočkají návštěvy.

Kouzelnická část zábavního parku nabídne dvě tematické jízdy — jedna se bude jmenovat Harry Potter a zakázaná cesta, druhá Let hipogryfa. Do magické expozice zve ve videoupoutávce představitelka Lenky Láskorádové herečka Evanna Lynchová.

Reklama na Kouzelný svět Harryho PotteraVideo: Novinky/Reuters

Video pozvánka představuje kouzelnickou říši spojenou s dobrodružstvími Harryho Pottera, mladého kouzelníka s jizvou ve tvaru blesku na čele, v nebývale realistickém provedení. Zájemci by si proto před návštěvou měli zopakovat známá kouzla, mohli by je potřebovat.

Reklama

Související články

Kultovní žvýkačkovou zeď v Seattlu vyčistili

Ze Seattlu v americkém státě Washington zmizela jedna z největších „pamětihodností” města: žvýkačková zeď. Parními čističi ji nechali očistit provozovatelé...

USA zpřísňují pravidla pro bezvízový styk

Americké úřady chystají sérii opatření pro podrobnější kontroly cizinců přijíždějících do země v rámci bezvízového programu. Oznámil to v pondělí Bílý dům,...

Výběr článků

Načítám