Hlavní obsah

Zoologické zahrady připravují akce pro školáky za pololetní vysvědčení

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zoologické zahradě ve Zlíně budou mít volný vstup všichni školáci s pololetním vysvědčením. Pražská zoo ocení vstupem za symbolickou jednu korunu žáky, kteří budou mít jedničku z přírodovědy. Nejpřísnější zoo je v Liberci, kde musí žáci ukázat vysvědčení se samými jedničkami.

Foto: Archiv, Právo

Při návštěvě v tropické hale Yucatan ve Zlíně se příjemně ohřejete.

Článek

Zoologická zahrada ve Zlíně připravila dárek všem žákům základních a středních škol. Od pátku 29. ledna do neděle 31. ledna budou mít všichni školáci vstup zdarma.

Foto: Martina Žáčková, Právo

Vodní nádrží se kromě pětice dospělých lachtanů od léta prohání i mládě Hugo (vpravo).

„Již podruhé bude tato akce určena všem žákům základních škol i středoškolákům bez ohledu na jejich studijní výsledky. Jedinou podmínkou je předložit pololetní vysvědčení či jeho kopii v pokladně zoologické zahrady,“ uvedla Romana Bujáčková, vedoucí oddělení výchovy a propagace zlínské zoo.

Zoo Zlín je v zimním období otevřena každý den od 8.30 do 16.00 hodin. Ke vstupu lze využít pouze hlavní pokladny u zastávky MHD.

Do Liberce se samými jedničkami

V zoologické zahradě v Liberci připravili na pololetní prázdniny 29. ledna vstup zdarma pro žáky se samými jedničkami.

Otevírací doba v Zoo Liberec je v zimním období od 8 hodin do 17 hodin.

V Praze ocení jedničku z přírodovědy

Pražská zoologická zahrada připravila na pololetní prázdniny vstup za symbolickou jednu korunu pro žáky, kteří budou mít na pololetním vysvědčení z přírodovědy jedničku.

Zoo Praha se do konce února otevírá každý den od 9 hodin do 16 hodin, v březnu se zavírá v 17 hodin.

Foto: Pavel Orholz, Právo

V obří nádrži dovádí vydra říční.

Jarní prázdniny v Brně

V brněnské zoo připravují pro školáky akci s názvem "Jarní prázdniny", která bude probíhat od 1. do 7. března. Jedná se o tábor, kdy žáci vymění školní lavice za procházky a hry v zoologické zahradě.

Pro děti je připravený na každý den program v podobě procházek, pozorování zvířat, různá promítání, hry a soutěže v klubovně. Zajištěn je oběd a pitný režim, svačinu si musí vzít děti vlastní. Rodiče sem mohou umístit děti ve věku 7 až 12 let, na jeden den či celý týden, vždy od 8 do 16 hodin. Jeden den stojí 200 korun.

Užitečné odkazy

www.zoobrno.cz

www.zoopraha.cz

www.zooliberec.cz

 www.zoolesna.cz

Do konce února je Zoo Brno otevřena každý den od 9 do 16 hodin, v březnu o hodinu déle.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám