Hlavní obsah

Nápaditě vybavená hrací místnost může být překvapením pro všechny milovníky her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud je vaše drahá polovička fandou do her různého druhu a vy máte doma dostatek prostoru, pak ji můžete letos na Vánoce překvapit něčím opravdu výjimečný. Zkuste pro ni zařídit speciální hrací místnost. Díky vhodně zvoleným designovým kouskům se v ní rozhodně nudit nebude.

Foto: Smithers of Stamford, Yellow Octopus

Oblíbenou hru fotbálek stylově doplní i nástěnné otvíráky na lahve.

Článek

Hrací místnost se rozhodně vyplatí vybavit kousky, které slouží jako nábytkové nebo designové funkční prvky a zároveň samy o sobě vybízí k hrám. Na toaletě tak třeba můžete využít kobereček na golf nebo basketbalový koš.

Foto: Yellow Octopus (2x)

Vtipnými detaily se mohou stát sklenky inspirované hracími kostkami nebo kobereček na toaletu coby golfový trávník.

Děti ocení koberce s motivy skákacího panáka nebo hry člověče nezlob se. Stejně tak přijdou vhod koberce s motivem autodráhy, města nebo železniční tratě. Výborně sem zapadne také stolek s motivem deskové hry rovnou na desce stolu.

Foto: Monsterzeug, Circu

Vhod přijde i stolek s šachy pro tři nebo koberec s motivem skákacího panáka.

Ti, kdo milují kulečník, si mohou domů pořídit kulečníkový stůl, který dnes už může mít velmi moderní vzhled s čistými a minimalistickými liniemi. Pro fanoušky fotbalu tu jsou zase plnohodnotné stoly s fotbálkem, pro další třeba pingpongové stoly.

Foto: Luxury of homes, Cirillo Biliardi

Kulečníkový stůl přijde vhod do všech prostorově rozměrnějších herních místností.

V interiéru uplatníte nábytek inspirovaný hrami. Prim tak budou hrát i kousky inspirované skládankou puzzle, ať už jde o stolky nebo police. Stěny pak můžete vyzdobit rozměrnějšími obrázky poskládanými právě z puzzle.

Foto: Caoscreo

Konferenční stolek inspirovaný hrou puzzle pobaví děti i dospělé.

Hrací místnosti jsou bezesporu luxusem, který si nemůže dovolit každý. Zakomponovat do interiéru alespoň nějaké hravé prvky se ale vyplatí. Kromě dětí to ocení hlavně návštěvy, které si pozvání do takových prostor bezesporu často užijí dvojnásob.

Anketa

Našlo by se u vás doma místo na hrací místnost?
Našlo, a také ji máme.
20,9 %
Asi ano...
15,3 %
Bohužel ne.
48,2 %
Ne. A ani to není potřeba.
15,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 301 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám