Hlavní obsah

Hrátky na zahradě nejen pro nejmenší

Právo, Karolina Černá

Rodiče se občas trápí, čím zabavit své děti. Ty se docela dobře umějí zabavit samy, mají-li k tomu podmínky. Vítaným prostředím je zelená zahrada a její vybavení.

Foto: Little-tikes

Obří skluzavka pro děti od tří do šesti let má bytelné schody a praktická madla. Široká základna skluzavky je stabilní. Lze ji rychle složit a uložit na zimu třeba do garáže. Rozměry (v/š/h) 142/197/120 cm, nosnost 34 kg. Cena 2599 Kč.

Článek
Foto: Hecht kiki

Pro příjemnou siestu je vhodné designové zahradní houpací křeslo vyrobené z ocelových trubek s výpletem z umělého ratanu. Součástí dodávky je i pohodlný polštář. Nosnost 120 kg. Cena 6990 Kč.

Foto: Mountfield

S trampolínou s průměrem 3,66 m si užije celá rodina spousty zábavy a zdravého pohybu. Vysoce pevná ochranná síť s hustým výpletem zajišťuje bezpečné dovádění dětí. Nosnost trampolíny je 150 kg.

Foto: Kika

Domeček na hraní (3490 Kč) o rozměrech 114,5x116,5x86 cm, s jednoduchou a praktickou montáží, se hodí především pro venkovní užití.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám