Hlavní obsah

Nemáte čas na sport? Díky propojení rotopedu a stolu můžete pracovat a cvičit zároveň

Novinky, tnk

Hitem v oblasti domácího fitness vybavení se stávají rotopedy kombinované s pracovním stolem. Takové kousky umožní pracovat na notebooku a zároveň něco dělat pro své zdraví. Jde o zajímavý tip pro všechny pracovně vytížené lidi, kteří ve svém diáři těžko hledají místo na sport, ale přesto by se mu rádi věnovali.

Foto: Profimedia.cz

Horkou novinkou jsou rotopedy s integrovaným stolkem.

Článek

Nejnovějším kouskem je stůl s vestavěným cvičebním rotopedem Deskcise od americké firmy FlexiSpot. Rotoped je ve srovnání s jinými stroji velmi tichý. To proto, aby nerušil ostatní pracovníky při práci. Stroj propojující vyšší stůl a kolo v jedné jednotce je určen pro jedince, kteří neváží víc jak 136 kilogramů.

Koncepce byla navržena s ohledem na snadný pohyb. Rotoped je možné přemístit do různých místností pomocí čtyř koleček, která se otáčejí o 360 stupňů. Kolo má osm různých úrovní odporu, od lehké aktivity až po intenzivní.

Univerzálnějším kouskem je rotoped Velo od firmy NextDesk, který je navržen tak, aby se na něj mohl uživatel během práce pohodlně posadit, a přitom se pohybovat. Doporučuje se k výškově nastavitelným stolům, které zajistí maximální pohodlí.

Foto: Profimedia.cz

Pro práci s myší je vhodný rotoped bez ručních madel.

Uživatel má možnost navolit si osmnáct různých obtížností. Tento kousek unese váhu až 182 kilogramů. Výrobce inspirovala známá fakta - fyzická aktivita zvyšuje pracovní nasazení, kreativitu a výkon, snižuje stres a umožní pracovníkům mít z práce lepší pocit.

Foto: Profimedia.cz

K tomuto typu rotopedu je třeba si ořídit výškově nastavitelný stůl.

Ti, kdo hledají rotoped, který bude v interiéru fungovat nejen jako podložka na notebook, ale bude působit i jako umělecké dílo, by mohli zvolit kousek Fuoripista od italské společnosti Adriano Design. Rotopedu dominuje sklo a dřevo a jeho velkou výhodou má být fakt, že je tak pěkný, že ho rozhodně není třeba schovávat za skříní.

Foto: Profimedia.cz

Rotopedy s prostorem pro notebook vznikají i v hodně moderních designech, které rozhodně neuvidíte v běžných fitness centrech.

Nábytek, který plní hned několik funkcí, je obecně skvělou volbou pro majitele malých a stísněných prostor, kde se počítá každý centimetr. Do těchto interiérů se hodí i další trendy vychytávka, kterou je multifunkční konferenční stolek. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám