Hlavní obsah

Unikátní stůl měří 363 metrů, stojí šest miliónů

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newyorská firma The Barbarian Group se rozhodla neplatit každému zaměstnanci jeho vlastní kancelářský stůl. Chtěla spíše vytvořit hodně kreativní prostředí a vyvolat diskuzi o pracovním prostoru. Objednala proto jen jeden stůl, a to pro všechny dohromady. Kancelářský prostor tak dostal zcela nový rozměr.

Foto: Profimedia.cz

Zaměstnanci si už svou jednotnou kancelář pomalu zabydleli.

Článek

Designový nábytkový kousek navrhl architekt Clive Wilkinson z Los Angeles, který se specializuje na návrhy nábytku, městského designu, kancelářských budov, rezidencí nebo butiků.

Kancelářský stůl je hodně rozměrný a vede celou kanceláří. Je dlouhý 363 metrů a usadí se k němu až 175 zaměstnanců. Dominuje celému pracovnímu prostředí.

Foto: Profimedia.cz

Designéři stolu využili i pro vznik knihoven a posezení pod zvlněnou částí.

Stůl má sedm oblouků, kde si mohou zaměstnanci odpočinout a chatovat na notebooku nebo mít menší porady v jednotlivých týmech. Prostor pod oblouky mohou využít jako knihovny či police.

Foto: Profimedia.cz

Pod zvlněnou částí je prostor určený pro soukromé porady.

Digitální agentura The Barbarian Group se věnuje interaktivnímu marketingu a je pro ni hodně důležité, aby spolu jednotliví členové týmu hodně komunikovali a konzultovali jednotlivé projekty. Tomu má toto řešení výrazně pomoci.

Foto: Profimedia.cz

Ve stole jsou otvory na potřebné kabely.

V kanceláři samozřejmě nechybí moderně vybavená kuchyň s barem. Zaměstnanci se tak mohou občerstvovat přímo na pracovišti.

Superdlouhý kancelářský stůl ale rozhodně nebyl levnou záležitostí. Nábytkový kus na míru firmu v přepočtu vyšel na šest miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám