Hlavní obsah

Tipy na originální silvestrovský přípitek doma i v exteriéru

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestr je dnem, kdy se očekává, že se uskuteční nejlepší večírek z celého roku. Trocha originálních, byť lehce banálních nápadů, dodá party šťávu a hosty jistě pobaví. Pohled na swingující sklenice nebo na sklenice co vypadají, že se každou chvíli převrhnou, či servírování přípitku v exteriéru jsou tipy, které hosty jistě nadchnou.

Článek

Nápaditým designovým hitem, který hosty jistě vizuálně upoutá, jsou sklenice, které na první pohled vypadají, že se co chvíli převrhnou. Jsou k sehnání v různých variantách a mají jinak vyplněné dno, díky kterému může vizuální trik vzniknout.

Hosty zaujmou i swingující sklenice, které také vyvolávají dojem, že se musí co chvíli skácet. I ty jsou ale důmyslně navržené tak, aby byly stabilní.

Tipem pro náročné je fontána na libovolný druh nápoje. Díky ní hostiteli odpadne nutnost připravovat každému hostu jiný druh nápoje.

Pro děti se na Silvestra zase hodí různé tvary ledu, které mohou mít podobu žraloků, Titaniku nebo veselých či zamračených emotikonů.

V menších prostorách, kde není možné, aby si sedli všichni hosté najednou, přijdou vhod speciální klipsy na uchycení sklenice na kraj talíře. Přípitek i pohoštění si tak budou moci pozvaní užít mnohem lépe.

Pokud hledáte tip na zajímavé překvapení o půlnoci, zkuste vsadit třeba na sklenice či brčka svítící ve tmě.

Svítící sklenice se rozsvěcí na spodní straně sklenice a některé dokonce umožňují barevné přechody, díky kterým bude večírek ještě zajímavější. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám