Hlavní obsah

Úložné boxy a věšáky, díky kterým se do garáže vejde vše potřebné

Právo, Sylva Svobodová

Kola, lyže, nářadí, střešní box, kajak, zahradní náčiní. To vše potřebujeme přehledně a efektně umístit do garáže. A ještě potřebujeme pohodlně zacouvat s autem, které je v provedení SUV. Co s tím?

Foto: Hornbach (2x)

Na lyže i hůlky. Tři páry lyží a hůlek pojme jeden držák na zeď. Je celokovový, tvořený pevnou základnou a sestavou háků. Háky jsou opatřené gumou, lyže určitě nepoškrábou. Cena 299 Kč.

Článek

Pomůžou nám chytré pomůcky jako háky, držáky a boxy. Kolo opřené o zeď zkrátka překáží, a tak šup s ním ke stropu! Různých držáků na kola je hodně, ale vybírejte pečlivě!

Foto: Bauhaus

Uklizené a při ruce. Rychle potřebujete v domácnosti dotáhnout uvolněnou poličku, nahradit vypadlý šroubek… A nic není k nalezení! Zkuste to s děrovanou plechovou stěnou. Má 12 háčků, rozměry 120 x 60 cm a je velmi praktická. Cena 990 Kč.

Foto: Fieldmann

Kolo na kladce. Kladkový držák Fieldmann FDAD 6201 ocení celá rodina. Držák se montuje ke stropu, limit má do výšky 4 m, nosnost 20 kg.

Foto: Hornbach

Sklopí se snadno. Držák na kolo dvojitý – výklopný je tvarován na zavěšení za řídítka kola. Je opatřen magnetem, díky kterému je možné jeho bezpečné sklopení při nepoužívání. Cena 275 Kč.

Některé vyžadují obsluhu dvou osob, větší sílu, jsou tedy dosti nekomfortní. Hledejte nejlépe kladkový systém, díky němuž předměty snadno vytáhne i drobnější žena.

V nabídce jsou také univerzální držáky, které bezpečně udrží střešní box na auto.

Foto: Bauhaus

Putuje s námi. Vozík na nářadí má svoje místo, ale lze ho při práci lehce kamkoliv přesunout. Je dvoudílný, uzamykatelný, nabízí 13 zásuvek. Rozměry 61,5x93,5x33 cm, box na nářadí 60x38x26 cm. Cena 4490 Kč.

Foto: Hornbach

Šikovný box. Beden a boxů není nikdy dost! Tento sympatický se jmenuje Moover box Pro, velikost XL, je z odolného plastu, má objem 60 l. Lze ho vrstvit na sebe, hmotnost 1,49 kg, cena 375 Kč.

Foto: Fieldmann

Schová nářadí i gril. Plastová skříň Fieldmann FDD 1004G se čtyřmi policemi uschová zahradní nářadí, úklidové prostředky, přípravky na bazén, náčiní ke grilu. Lze ji mít postavenou i v exteriéru.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám