Hlavní obsah

Za vypátrání psa nabízí Američan svůj sportovní vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rodina ze státu Georgia nabízí vůz Chevrolet Corvette a finanční odměnu tomu, kdo nalezne či vrátí ztraceného psa Marleyho, který utekl v září loňského roku. Informovala o tom televize Fox.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Corvette (Ilustrační foto)

Článek

Marley je čtyřletý míšenec whipetta a z domu Dereka a Alex Kirchnerových v okresu Cobb v Georgii utekl na konci září 2021, když byla rodina na dovolené. Od té doby se pes nenašel a jeho majitelé už nevědí, jak dál. Poté, co roznesli plakáty po celém okolí, teď přešli k nabízení odměn, včetně těch netradičních.

Toulavý pes vítal zákazníky, autosalon z něj udělal obchodního zástupce

AutoMoto

V současnosti je za nalezení Marleyho vypsaná odměna čtyři tisíce dolarů a mimo jiné taky Chevrolett Corvettte Z51 z roku 2016. Rodina tak doufá, že se pod vidinou zisku sportovního vozidla nálezce přihlásí. Mezitím pak majitelé po městě nainstalovali vlastní kamery a založili několik skupin na sociálních sítích a do pátrání dokonce zapojili i jasnovidce.

„Ráno se probudím, jdu ven a začnu ranní pátrání. Na kole mám plakáty, které rozdávám. Každý v okolí mě zná jako Marleyho tátu,“ uvedl Derek Kirchner pro Fox News. „Kdyby za mnou teď někdo přišel a měl Marlyeho a řekl, že mi dá psa za auto, vzal bych si ho a odešel šťastný se svým psem a bez auta,“ dodal zoufalý pejskař.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám