Hlavní obsah

Toulavý pes vítal zákazníky, autosalon z něj udělal obchodního zástupce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z autosalonů značky Hyundai v Brazílii má nového obchodního zástupce. Místní zastoupení o tom informovalo na svém facebooku. Je jím toulavý pes, jehož se zaměstnanci autosalonu ujali poté, co zákazníky vítal při vstupu do areálu.

Foto: Hyundai

Ilustrační foto

Článek

Zpráva o tom, že jeden autosalon v Brazílii s nadsázkou zaměstnal jako obchodního zástupce psa, obletěla sociální sítě. Sdílelo ji více než 100 tisíc lidí včetně známých osobností a z nedávno toulavého psa se stala velká hvězda.

„Kamarádský pejsek se celé dny potuloval v okolí našeho autosalonu, až z něho naši zaměstnanci udělali součást týmu,“ uvedla firma na facebooku s tím, že pes má u nich přístřeší už od května, ale „zaměstnancem“ se stal teprve nedávno, protože s radostí vždy uvítal v salonu nové zákazníky. S patřičnou nadsázkou dostal pes i oficiální visačku.

Land Rover prohrál boj o tvary původního Defenderu, britský miliardář může postavit svého nástupce

AutoMoto

Zprávu se autosalon rozhodl zveřejnit při příležitosti svátku s názvem Dia do Vira-Lata, tedy dne, kdy si všichni v zemi připomínají povědomí o toulavých zvířatech a důležitosti jim pomáhat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám