Hlavní obsah

Volkswagen znovu poutá na nový amarok. Tentokrát ukazuje tlačítka

Oficiální premiéra nové generace pick-upu Volkswagen Amarok se neodvratně blíží a německá automobilka neustává s upoutávkami. Tentokrát se věnuje tlačítkům pod centrálním displejem.

Foto: Volkswagen

Upoutávka na nový Volkswagen Amarok.

Článek

Odhalení nového pick-upu Volkswagen Amarok je naplánováno na 7. července letošního roku, takže fanoušci už odpočítávají poslední dny. VW jim navíc poměrně pravidelně přináší další a další upoutávky zevnitř i zvenčí.

Novinkou je obrázek a kratičké video, kde se objevuje detailní záběr na tlačítka pod displejem infotainmentu.

Fyzická tlačítka, která jsme mohli vidět na obrázku celého displeje před nedávnem, jsou samozřejmě pozitivem. Podle vývojářů se totiž tlačítka za jízdy v terénu lépe ovládají. Volkswagen tvrdí, že i řada asistenčních systémů bude ovládaná pomocí tlačítek v kombinaci s digitálním spektrem.

Amarok dostane obří vertikálně umístěnou obrazovku, ukazuje Volkswagen

AutoMoto

Obrazovka, kterou ve videu také zahlédneme, by měla mít od 12 do 15 palců a údajně nabídne vysokou konektivitu, jakou by řidiči očekávali od prémiového vozu. Velikost bude možné volit podle stupňů výbavy od nejnižší Amarok přes Life, Style a nejvyšší PanAmerica.

Výroba nového amaroku by měla být zahájena koncem letošního roku v Jihoafrické republice a pod kapotu se dostanou dvoulitrové čtyřválce i jeden šestiválec.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám