Hlavní obsah

Unikla zřejmě finální podoba nového Nissanu 400Z

Stříbrný vůz s přelepenými logy, který se objevil na Instagramu, v podstatě nemůže být ničím jiným, než produkční verzí konceptu Nissan Z Proto, třebaže potvrzení od automobilky nečekejme.

Foto: Nissan

Nissan Z Proto

Článek

Nedlouho poté, co se světu představil koncept Nissan Z Proto, se hovořilo o tom, že se má dostat do výroby bez větších změn. Fanoušci zajásali, protože žlutý sporťák vypadá vážně zajímavě. A můžeme-li věřit instagramového účtu nissanarabia, ta loňská slova budou pravdivá.

Na tomto účtu se totiž objevilo krátké video a tři fotky auta, které je podle popisku produkční verzí Nissanu 400Z – tak se má vůz jmenovat. Potvrzení automobilky samozřejmě nemáme, ale reálně nemůže být ničím jiným.

Snaha zamaskovat logo automobilky černou fólií se nepovedla, stejně jsou pod ní obrysy loga patrné. A když o konceptu říká vrchní produktový specialista značky, že se téměř nezmění, je v podstatě jasno. Cestou od předprodukční studie k hotovému vozu toho zřejmě novinka moc neztratí.

Foto: Nissan

Nissan Z Proto

Podle odrazek po stranách auta to vypadá, že tenhle konkrétní stříbrný kousek je v americké specifikaci. Bohužel už víme, že na český trh se oficiální cestou nedostane, a to kvůli emisním nařízením Evropské unie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám