Hlavní obsah

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

Internet, a především sociální sítě, zaplavila vlna vtípků, které si dělají legraci z nedávno představeného pick-upu Tesla Cybertruck. Veřejnost zaskočil nejen jeho prapodivný vzhled, ale také zpackaná prezentace toho, jak nerozbitná jsou okna nové chlouby vizionáře Elona Muska. Tady je výběr toho nejlepšího, co internet nabízí.

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck

Článek

Domeček Cybertruck

Jeden z nejpopulárnějších komentářů, který se objevil na sociální síti Twitter, zveřejnil herec Ian Hecox a ve svém příspěvku si dělá legraci především ze vzhledu Tesly.

„Konečně můj kluk Elon Musk udělal auto, které jsem kreslil, když mi bylo 5 let,“ rýpla si celebrita v narážce na podivné tvary pick-upu, za což si herec vysloužil více než 20 tisíc „lajků“. Uživatel s přezdívkou Nerd City byl ale ve svém komentáři ještě o něco trefnější. „Podle mě je to spíš dětský nakreslený domeček, kterému chybí komínek, z něhož se kouří…“

Co nemělo prasknout, prasklo

Velkou vlnu ohlasů zaznamenal na sítích i moment, kdy Elon Musk hodlal novinářům předvést nerozbitná skla svého elektrického trucku. Z publika přitom vytáhl muže, který to měl otestovat s pomocí železné koule. Bohužel pro Teslu okno náraz z blízkosti nevydrželo a vytvořil se na něm pořádný pavouk.

Záběry toho se okamžitě staly virálem. „Když někomu důvěřuji…“ dal by se volně přeložit komentář uživatele Rafy, který sklidil obrovský ohlas. Muž s přezdívkou Tryphon 324 zase k fotce Muska s rozbitými skly přiložil jednoduchý komentář: „Když jde všechno špatně, ale vy stále musíte dokončit svoji prezentaci.“

Koukněte, předtím sklo vydrželo! Musk se snaží videem napravit trapas z prezentace Tesly

AutoMoto

Jako z videoher

Jestli něco Cybertruck od Tesly skutečně připomíná, pak je to nějaké vozidlo z počítačové hry. Ostatně, toho si všimla i většina vtipálků na sítích. Nejčastěji jim hranatý design připomínal hru Minecraft, kde se vytvářejí různá obydlí, předměty, rostliny, zvířata i lidé, ale pouze z kostiček. Jiní zase tvrdí, že by auto od Elona Muska zapadlo spíše do týmové střílečky Halo.

Nejbláznivější auto od Tesly. Musk představil pick-up Cybertruck

AutoMoto

Vystřelili si i Češi

Podivné tvary Cybertrucku nepřekvapily jen americké publikum, které mělo tu „čest“ spatřit vůz první v Los Angeles, ale také české fanoušky motorismu. Za jednu z nejvtipnějších reakcí pak musí být určitě oceněn třeba grafik a známý vtipálek Tomáš Břínek, který stojí za stránkou TMBK. Jeho příspěvky inspirované legendárním filmem Pelíšky a také automobilem Fiat Multipla nepotřebují další komentář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#tmbk #reflex #casopisreflex

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial), Lis 22, 2019 v 9:36 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Cybermultipla🖤 #tmbk

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial), Lis 24, 2019 v 2:27 PST

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám