Hlavní obsah

Richard Hammond má nové hobby, představil vlastní autodílnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný automobilový novinář a televizní hvězda Richard Hammond připravuje otevření vlastní dílny určené pro restaurování klasických automobilů – v posledním díle série DriveTribe ji ukázal světu.

Foto: Profimedia.cz

Richard Hammond

Článek

Jeden ze tří bývalých členů pořadu Top Gear, moderátor Richard Hammond, představil projekt, na kterém pracuje posledních několik měsíců. Svým fanouškům na kanále DriveTribe udělal virtuální prohlídku své nové restaurátorské dílny na klasické vozy.

Clarkson, Hammond a May se objevili v Top Gearu. Kvůli Sabine Schmitzové

AutoMoto

Prostor má místo až na sedm vozidel, zařízení na kovovýrobu, přípravu a lakování, aby auta dostala přesně to, co je třeba. Nechybí špičkové nástroje, ale dílna stále není zcela hotová, a proto není zcela jasné, co v ní ještě přibude.

Moderátor zdůrazňuje, že jeho televizní a YouTube aktivity nijak nesouvisí a dílna je samostatný byznys. Nezastírá ale, že dílnu rád využije jako dějiště pro nový pořad. „Po workshopu přišla televize. Shodli jsme se, že by zde mohl vzniknout pěkný pořad,“ uvedl.

Aby přijali Richarda Hammonda do Top Gearu, musel zvládnout i test Škody Superb

AutoMoto

Hammond do podnikání investoval skutečné jmění, kvůli kterému údajně musel prodat i některá svá klasická auta.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám