Hlavní obsah

Moderní infotainment ve veteránu? Porsche nabízí nové systémy pro staré modely

Novinky, laz

Automobilka Porsche se o své zákazníky z řad majitelů veteránů náramně stará. Divize Classic nabízí řadu vkusně implementovaných informačně-zábavních systémů.

Foto: Porsche Classic

Infotainment PCCM od Porsche Classic

Článek

Když se řekne klasické Porsche a dotyková obrazovka, kdejakému fanouškovi se zježí chlupy. Všemožných aftermarketových nabídek je hodně pro všechny vozy, ovšem do tradičního sportovního kupé se takové věci příliš nehodí.

Výzvu přijala divize Porsche Classic, která moderní infotainmenty nakonec vážně vkusně převedla do interiérů starých 911.

Co beste rád, stréco? Hlasová asistentka Škody na apríla mluví hanácky

AutoMoto

Jedná se o dva základní typy. Ten nejstarší a nejmenší PCCM lze instalovat do slotu DIN-1. Designován je i pro modely ze šedesátých let. Svými tlačítky celkový retro vzhled příliš nenarušuje, ovšem na 3,5palcovém dotykovém displeji lze zobrazit veškeré moderní funkce včetně párovací aplikace s telefony Apple iPhone - služby Apple Carplay.

Verze PCCM Plus je navržena pro slot DIN-2 a speciálně pro modely 911 generace 996 a Boxster generace 986. Tedy auta z přelomu tisíciletí. Má opět retro rámeček, ale už sedmipalcový displej. Navíc oproti menšímu systému nabízí i službu Android Auto. Standardní prostředí je v obou případech založeno na infotainmentech Porsche z posledních let.

Foto: Porsche Classic

Infotainment PCCM Plus od Porsche Classic

Žádnou láci však nečekejte. V retro balení jsou k dispozici v přepočtu za téměř 40 tisíc korun, respektive 44 tisíc v případě větší verze.

Foto: Porsche Classic

Retro balení infotainmentu od Porsche Classic

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám