Hlavní obsah

Land Rover Defender bude v nové bondovce pořádně řádit

Novinky, fra, mb

Stejně jako v případě jiných filmů s Jamesem Bondem se i u připravované novinky No Time To Die dozvídáme hlavní automobilové hrdiny postupně. Producenti teď potvrdili, že ve filmu bude dělat psí kusy nový Defender. A ukázali i pár záběrů.

Land Roved Defender bude oficiálně v nové bondovceVideo: Land Rover

 
Článek

Že bude nový Land Rover Defender hrát jednu z důležitých rolí v připravované bondovce, se dalo tušit už od srpna – právě z natáčení měla uniknout jeho podoba na svět ještě před oficiálním představení. To přišlo na frankfurtském autosalonu.

Nyní máme potvrzeno, že nový Land Rover Defender skutečně v bondovce bude, a to přímo od kaskadérů. Produkce si Defender vybrala jako „nezastavitelné vozy” – to o nich prohlašuje výrobce – do terénu, kde mohou být důstojným protivníkem jakémukoli vozu. Záběry musí vypadat efektně, což jaksi nejde splnit s obyčejným SUV zapadlým na rozbahněné louce.

Foto: Land Rover

Land Rover Defender v bondovce No time to die

Auta, která vidíte v krátkém videu, jsou první, která vyjela ze slovenského závodu v Nitře, kde probíhá výroba. A hned byly speciálně upraveny. Mají na sobě černý lak Santorini Black a zatmavené všechny ostatní díly karoserie. Mají ochranný plech pod motorem a černá dvacetipalcová kola se speciálními terénními pneumatikami.

Představitel Jamese Bonda upravil Aston Martin, v přihrádce najdete překvapení

AutoMoto

Stejně jako patří k Jamesi Bondovi nejnovější model Aston Martinu (v nové bondovce to bude DBS Superleggera), patří k němu i vozy z koncernu Jaguar Land Rover. Jen párkrát producenty dokázaly přesvědčit i jiné značky. Vzpomeňme třeba na slavný obojživelný Lotus Esprit, který figuroval v dílu Špion, který mě miloval, Ford Mondeo v Casino Royale nebo BMW Z8 ve Zlatém oku.

Reklama

Související články

Agenta 007 bude hrát poprvé žena

Novým tajným agentem s označením 007 bude poprvé v dějinách bondovek žena a černoška, britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvární deník Daily...

Výběr článků

Načítám