Hlavní obsah

Vzhled nového defenderu už není tajemstvím, může za to James Bond

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Land Rover Defender byl dekády stejný, teď ho čeká nová generace. Dekády taky vypadal v podstatě stejně, ale nyní se jeho vzhled změní. A fanoušci netrpělivě očekávají odhalení. Jeho vzhled už ale možná není tajemstvím - fotka kousku bez viditelného maskování se objevila na Instagramu.

Foto: Land Rover 2x

Pod maskovací fólií se skrývá nový Defender.

Článek

Značka Land Rover zatím ukázala nový defender jen pod maskovací fólií; vzhled nových aut bývá dobře střeženým tajemstvím. Tentokrát se to ale asi nepovedlo, a to údajně v prostředí natáčení nové bondovky. Na Instagramu ho sdílel účet shedlocktwothousand. A později se přidalo mnoho a mnoho dalších.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I’m not going to get in trouble for this — because it’s all over #facebook at the moment! Here is what looks like the first uncovered #defender2020 — straight (apparently) from the film set of the new #bond movie! Makes sense! A few things come to mind. Firstly, the winch is excellent. Secondly, the alpine windows are still there! Thirdly, the rear passenger door looks massive — you’ll never open that in a Tesco car park! Fourthly, there seems to be quite a bit of wheel clearance (though it’s unknown if this is standard height, off road height, or on coils!). Fifthly, checker on the bonnet (yes, the bonnet is a funny shape and there is no real wing to speak of). Sixthly, I’m not sure about the mirrors at all. Seventhly.... well, this could clearly go on a bit! #landroverdefender #allnewdefender #landroverdefender #landrover #thebest4x4xfar #landrovertheworldover #landroverworld #bignews #didntmakefrankfurt #someonesheadwillrollforthis #spyshot #spyfilm #jamesbondfilmset #allnewdefender2020 #newdefender #newdefendernews #newlandroverdefender #defender #landroverdefender #landroverdefender110 #defender110

Příspěvek sdílený Steven Firth (@shedlocktwothousand), Srp 26, 2019 v 3:14 PDT

„Vypadá to, že bude mít pořádnou světlou výšku (ale neví se, jestli tohle je standardní výška, offroadová výška nebo jestli je na vinutých pružinách,“ stojí mimo jiné v textu u fotky jako narážka na to, že nový defender dostane vzduchové odpružení.

Novinka má být odhalena už zanedlouho – na autosalonu ve Frankfurtu. Ten letos proběhne od 12. do 22. září a dozvíme se tam, zda tahle fotka skutečně ukazuje auto v jeho finální podobě.

Reklama

Výběr článků

Načítám