Hlavní obsah

Jeremy Clarkson má nový pořad, auta vyměnil za traktory a ovce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě nejslavnější motoristický novinář Jeremy Clarkson bude účinkovat v novém pořadu Clarksons Farm. Bez svých parťáků, Richarda Hammonda a Jamese Maye, zato s neobvyklou technikou.

Foto: Profimedia.cz

Jeremy Clarkson na své farmě

Článek

Jeremy Clarkson je nejlépe známý pro účinkování v automobilových pořadech jako Top Gear nebo The Grand Tour, nová upoutávka na pořad Clarksons Farm, který se bude vysílat od 11. června na platformě Amazon Prime, však slibuje docela jinou podívanou.

V nové sérii byla rychlá auta a létání po celém světě nahrazena láskou k přírodě a péčí o farmu.

„Jeremy Clarkson je novinář, moderátor a člověk, který cestuje po světě, aby jezdil bokem v superautech, zatímco křičí,” říká Amazon. „Není to zemědělec, což je nešťastné, protože si koupil farmu o rozloze 1000 akrů na anglickém venkově a rozhodl se ji provozovat sám, přestože o zemědělství nic nevěděl,” zní v prohlášení společnosti.

Clarkson, Hammond a May se objevili v Top Gearu. Kvůli Sabine Schmitzové

AutoMoto

Kromě života na venkově se Clarkson a produkční tým museli vypořádat také s nejhorším zemědělským počasím za poslední desetiletí, stejně jako s okolnostmi kolem pandemie.

„Těším se na reakce lidí, protože to nepřipomíná nic, co jsem předtím udělal. Nikdo nespadne, nikdo nevzplane, nikdo nevybuchne. Je to tichý nóbl pohled na to, jak se hospodaří. Je to pěkný pořad. A o zemědělství existují úžasná fakta,“ řekl Clarkson v rozhovoru pro Drivetribe na začátku tohoto roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám