Hlavní obsah

Abarth uvedl nový crossover, do Evropy se ale nedostane

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská automobilka Fiat uvedla další výkonný model pod sportovně orientovanou značkou Abarth. Jedná se o crossover Pulse, který byl vyvinut a bude se vyrábět v Brazílii. V Evropě se ho ale zákazníci nedočkají. Určen je pouze pro tamní trh.

Foto: Fiat

Fiat Pulse Abarth

Článek

Fiat Pulse Abarth se stává prvním vozidlem s podobnou úpravou od italské automobilky, který se na trh v Brazílii podívá. Vůz s sebou přinese agresivní vzhled, sportovní nárazník, nové laky, speciální kola a pochopitelně logo Abarth, které má ve znaku škorpiona.

Foto: Fiat

Fiat Pulse Abarth

Italové uvedli, že model se vyvíjel v Brazílii a v zemi se bude i vyrábět a především prodávat. Co se detailů okolo výkonu týče, byl Fiat velice mlčenlivý. Nezbývá tedy nic jiného než si počkat na oficiální premiéru atraktivního vozidla. Ta by měla nastat někdy v létě letošního roku.

Abarth už pracuje na ostré verzi elektrické pětistovky

AutoMoto

V současné době si lze Pulse pořídit s motorem 1,3 litru a výkonem 107 koňských sil nebo s přeplňovaným litrovým motorem a výkonem 130 koní. Očekává se, že verze Abarth posune tyto hodnoty na jinou úroveň, technické údaje budou však zveřejněny později.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám