Hlavní obsah

Sportovní verze Audi Q3 vznikne, takhle by mohla vypadat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jistotou, že Audi představí ostrou verzi RS modelu Q3. Podle maďarského designéra X-Tomiho dostane velká kola, rozšířené blatníky, ohromné nasávací otvory na přídi. A také malé vstupy pro vzduch vně předních světlometů.

Foto: X-Tomi

Ilustrace Audi RS Q3 dle X-Tomiho

Článek

Právě to vidíme na nejčerstvější ilustraci tohoto maďarského designéra, jehož výtvory vždy krátce po zveřejnění obletí celý svět. Čelní maska má mřížku ve tvaru voštiny namísto chromovaných vertikálních linek a blatníky se zbavily matného černého oplastování, mimo jiné.

Samozřejmě že skutečné RS Q3 bude vypadat trochu jinak, ale kdybychom nevěděli, že se jedná o ilustraci známého autora, obrázek nahoře by klidně prošel jako první uniklá fotka skutečného vozu. Tak to ale opravdu není, skutečná Q3 se odhalila zatím jen v civilní verzi. [celá zpráva]

Foto: Audi

Audi Q3 (2018)

RS je jistotou, verzi à la Fabia Junior ale nečekejte

U druhé ilustrace už by to tak snadné nebylo. Ukazuje totiž, jak by vypadala nová Q3 ve výbavě typu „holobyt” - v naprostém základu, podobném někdejší Škodě Fabia Junior.

Foto: X-Tomi

Ilustrace Audi Q3 Junior dle X-Tomiho

Plechová kola na Q3 možná budou dostupná jako naprostý základ, byť s poklicemi. Halogenové světlomety se v nabídce také dají čekat. Matně černé nárazníky, kliky a kryty zpětných zrcátek však rozhodně nikoliv. Je to spíše zábavné, s realitou toho samozřejmě mnoho společného nemá...

Reklama

Výběr článků

Načítám