Hlavní obsah

Cyklista nezvládl na Jesenicku sjezd. Přišel o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragédií skončila jízda na kole pro devětapadesátiletého muže, který v pátek večer na Jesenicku nezvládl sjezd, havaroval, skončil v příkopu a zranil se tak, že nehodu nepřežil. Novinky o tom v pondělí informovala policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havárie cyklisty u Vidnavy.

Článek

Neštěstí se podle ní stalo mezi 17. a 18. hodinou v katastru Vidnavy. Podle dosavadních zjištění měl cyklista jet ve směru od Vidnavy na Štachlovice, přičemž zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně-technickému stavu vozovky a jízdního kola.

Cyklista se na Mělnicku srazil se zavlažovacím strojem, na místě zemřel

Krimi

„Při průjezdu pravotočivou zatáčkou s prudkým klesáním měl vjet vlevo na nezpevněnou travnatou krajnici vozovky a následně s bicyklem spadl do přilehlého travnatého příkopu,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Místo nehody.

Při havárii, jak dodala, se zranil, a proto byl transportován leteckou záchrannou službou do Fakultní nemocnice Olomouc, kde na následky svých zranění téhož dne zemřel. „Okolnosti nehody dál šetříme,“ konstatovala Skoupilová.

Výběr článků

Načítám