Hlavní obsah

Bugatti začalo nabízet 15letou záruku pro již nevyráběný veyron

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záruka na nový automobil je ze zákona dva roky, obvykle není problém si připlatit za pár tisíc pětiletou garanci. Bugatti pro svůj model veyron, který se již nevyrábí, nabízí nově 15letou záruku.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse La Finale

Článek

Bugatti Veyron, jeden z nejextrémnějších automobilů, jaké kdy přišly na trh, se přestal vyrábět v roce 2015. Osmilitrový šestnáctiválec v některých verzích produkoval i 1200 koňských sil.

Francouzská automobilka, spadající pod koncern Volkswagen, nově spustila tzv. Loyalty Maintenance program. V rámci něj poskytne na veyron až patnáctiletou záruku. Ta v případě prvních vyrobených kusů (2005) vyprší v roce 2020, majitelé posledních vyrobených kusů mají garanci až do roku 2030. A to je něco, co zatím žádný jiný automobilový výrobce nenabídl.

Foto: Bugatti

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse Black Bess (2014)

Toto jistě vítané gesto ale mělo přijít mnohem dříve. Opakovaně jsme psali, že třeba přezutí pneumatik stálo majitele veyronu milión korun.

Extrémní, v řádech statisíců, byly i nikoli komplikované úkony typu výměny motorového oleje. To je i pro majitele auta za bezmála 40 miliónů korun jednoduše příliš mnoho peněz. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám