Hlavní obsah

Masový vrah z Bratislavy před střelbou vdechoval aceton

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Masový vrah Ľubomír Harman, který loni v srpnu v Bratislavě zastřelil sedm lidí, byl v době střelby pod vlivem alkoholu a drog. Potvrdil to mluvčí slovenského ministerstva vnitra Gábor Grendel.

Foto: Profimedia.cz

Při střelbě mezi domy na sídlišti v Děvínské Nové Vsi přišlo o život osm lidí včetně střelce.

Článek

„Kromě alkoholu užil těsně před činem aceton, co dokazují výsledky toxikologicko-chemického vyšetření,“ uvedl Grendel k vyšetření krve. Aceton se dostal do jeho organismu inhalací.

Ministerstvo rovněž potvrdilo, že Harmana smrtelně zranil policista a vrah se ještě z posledních sil sám střelil do hlavy. "V pořadí prvním zraněním na těle Ľubomíra Harmana byl průstřel hrudníku. Šlo o zranění, v jehož důsledku by nastala smrt během několika sekund, případně minut," uvedl. [celá zpráva]

Harman 30. srpna 2010 zastřelil členy jedné rodiny, která bydlela v jeho sousedství. Následně vyšel na ulici a střílel po lidech. Zastřelil celkem sedm lidí a 15 bylo zraněno, mezi nimi i jeden občan České republiky.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám