Hlavní obsah

Na celé inauguraci je nejdůležitější nový účes Michelle, tvrdí Obama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdůležitější událostí inauguračních slavností ve Washingtonu je nový účes americké první dámy Michelle Obamové. Tvrdí to alespoň její manžel, prezident Barack Obama, a zdá se to potvrzovat i reakce amerických médií.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Michelle Obamová má nový účesVideo: Reuters

 
Článek

Obamová, která vystudovala práva na Harvardu a jako první dáma na sebe upozorňuje bojem za zdravý životní styl i smyslem pro módu, přešla minulý týden na nový účes. Poprvé se v něm objevila ve čtvrtek při svých 49. narozeninách a potom v neděli, když její muž skládal v Bílém domě prezidentskou přísahu. [celá zpráva]

Její nový vzhled ihned vyvolal řadu příznivých reakcí v módních sloupcích v novinách a pozadu nezůstal ani její muž. Na recepci se svými příznivci v neděli večer před pondělním inauguračním projevem řekl, že se mu nový účes líbí.

Foto: ČTK-AP/Reuters - Larry Downing

Michelle Obamová na levém snímku s původním účesem, na pravém s vlasy udělanými k příležitosti manželovy přísahy.

"Především, miluju Michelle Obamovou. A abych se vyslovil k nejdůležitější události víkendu, miluju její ofinu," řekl za potlesku a smíchu přítomných. "Vypadá dobře. Vždycky vypadá dobře."

V pondělí módní experti vyčkávají, jaký vzhled Michelle Obamová zvolí pro inaugurační projev svého muže na Kapitolu, následující přehlídku i na večerní inaugurační plesy.

Anketa

Jaký účes sluší Michelle Obamové víc?
Nový
80,3 %
Starý
19,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2001 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám