Hlavní obsah

Deset tisíc vstupenek na festival ve Varech rozebrali diváci za osm minut

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Za pouhých osm minut si rozebrali diváci deset tisíc vstupenek na letošní 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, které byly v internetovém předprodeji uvolněny v pondělí 30. června v deset hodin dopoledne.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Kapacita deseti procent z celkového objemu vstupenek byla vyprodána za osm minut,“ uvedla mluvčí festivalu Uljana Donátová. „Jedná se o zhruba deset tisíc vstupenek, které byly tradičně uvolněny v předprodeji,“ pokračovala Donátová.

„Od IT techniků mám informaci, že internetový předprodej proběhl bez technických problémů,“ dodal mluvčí. Kdo nebyl s pokusem získat první vstupenky na karlovarský festival úspěšný, nemusí v žádném případě zoufat.

„Zbylých 90 procent vstupenek bude k dispozici na pokladnách festivalu v Karlových Varech,“ poznamenala Donátová. Pokladny v srdci festivalu, tedy v Thermalu se otevřou veřejnosti poprvé ve čtvrtek 3. července od 9 hodin ráno. Cena vstupenek i festivalových pasů zůstává stejná jako v minulých letech.

Reklama

Výběr článků

Načítám