Hlavní obsah

V Ostravě vytrhli bankomat ze zdi, policie hledá svědky

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravští kriminalisté pokračují v pátrání po mužích, kteří letos na konci dubna vytrhli ve Slezské Ostravě bankomat ze zdi. Policie proto zveřejnila fotografie i video z události, která se stala v jedné společnosti na Hladnovské ulici, a vyzývá svědky, aby se ozvali v objasnění tohoto trestného činu a pomohli tak s pátráním. Média o tom informovala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

BEZ KOMENTÁŘE: Muži vytrhli bankomat ze zdiVideo: Policie ČR

 
Článek

„Ke skutku došlo kolem 5. hodiny dne 26. dubna ve Slezské Ostravě. Zatím nezjištění podezřelí vnikli do objektu poškozené společnosti a snažili se zmocnit bankomatu. Ten se neznámým sice podařilo vytrhnout, nicméně nezmocnili se jej. Z místa činu poté unikli,“ uvedla Holčáková s tím, že při skutku došlo i k poškození dveří objektu.

Dodala, že policisté ohledali místo činu a zajistili stopy, které zkoumají znalci.

Foto: Policie ČR

Pachatelům se nepodařilo bankomat vytrhnout.

„Komunikovali jsme také se svědky. Nicméně další žádáme, aby jakékoliv informace k objasněné věci sdělili na lince 158. Na videu je patrné, že jednomu z podezřelých opakované padá kukla, muž má brýle. Pokud ho někdo pozná, ať volá taktéž linku číslo 158,“ vyzvala policejní mluvčí.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých mužů měl brýle.

Reklama

Výběr článků

Načítám