Hlavní obsah

Kočárek s dítětem sjel do kolejiště metra

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní kamery v londýnském metru zachytily situaci, kdy kočárek s dítětem na chvíli odstavený pod schody u nástupiště sjel do kolejiště. Stalo se tak jen okamžik poté, co ze stanice odjel vlak, a chvíli předtím, než měla podle dopravní policie přijet další souprava, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kočárek s dítětem se dal do pohybu a skončil v kolejišti metraVideo: Reuters

 
Článek

Na záznamu ze stanice Goodge Street je vidět, jak kočárek snesl ze schodů neznámý muž a odstavil ho u zdi. Poté se vydal zpět, aby pomohl dolů s dalším kočárkem.

Ve chvilce nepozornosti ale nezabrzděný kočárek rozhýbal silný poryv větru a poslal ho přímo do kolejí.

Žena, která je podle britské dopravní policie zřejmě matkou dítěte, poté skočila do kolejiště a dostala dítě do bezpečí.

K incidentu došlo už 23. července, video ale bylo zveřejněno až tento týden v pondělí. Policie doufá, že se jí tak podaří s pomocí veřejnosti vypátrat zúčastněné a ujistit se, že se dítěti nic nestalo.

Reklama

Související témata:

Související články

Muže přejelo metro, přežil

Jeden z pasažérů newyorského metra zachytil na video okamžik, kdy souprava metra přejela přes muže ležícího mezi kolejemi. Ostatní cestující se ho snažili...

Výběr článků

Načítám