Hlavní obsah

Provokoval živou sochu tak dlouho, až od ní dostal pěstí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gold Coast

Lidé vystupující jako živé sochy musí mít při výkonu své profese pevné nervy, diváci se je totiž často pokoušejí různými způsoby vyvést z koncentrace. Jeden takový provokatér ale minulý týden hodně přestřelil, když obtěžoval pouličního umělce z australského města Gold Coast tak dlouho, až od něj dostal ránu do obličeje.

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí provokoval živou sochu tak dlouho, až od ní dostal pěstí

 
Článek

Vtipálek přišel ke stříbrně namalovanému kovboji a polechtal ho na nose. V tu chvíli se přihlížející ještě zasmáli. Poté, co muž ve svém počínání pokračoval, se ovšem nálada změnila. Když mu začal sahat na ucho, ozvalo se z davu, ať ho nechá na pokoji.

Muž ve fialové košili postupně živé soše upravil klobouk, poplácal ho po uších a po bocích. Dokonce mu strčil nasliněný prst do ucha. Kdyby umělec zasáhl už v tento moment, asi by se nikdo z diváků nedivil.

Poslední kapkou byl ale až další žertík. Vtipálek opět sáhl kovbojovi na nos a ten mu to tentokrát oplatil, jen poněkud tvrději. Otrapy se tím zbavil a jako správný profesionál se ihned po ráně vrátil zpět do své role.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám