Hlavní obsah

Ruské studentky se svlékly do kalendáře Putinovi k narozeninám

– Moskva
Novinky, Dagmar Plecháčová

Popularita Vladimira Putina v Rusku je stále obrovská u lidí všech věkových kategorií. Že mu nescházejí ani mladé a velice pohledné obdivovatelky, se rozhodly dokázat studentky jedné z nejvyhlášenějších univerzit v Moskvě, které pro současného ruského premiéra a dřívějšího prezidenta přichystaly originální dárek k osmapadesátým narozeninám. Svlékly se do spodního prádla a nafotily mu sexy kalendář.

Článek

K premiérovým čtvrtečním narozeninám se nejen krásné, ale také inteligentní dívky svlékly do kalendáře, kde stojí: „Vladimire Vladimiroviči, milujeme Vás. Všechno nejlepší k narozeninám, pane Putine.“ Na každý měsíc v roce mu pak jiná studentka v bublině osobně gratuluje a vyslovuje své blahopřání.

Dívky jsou všechny studentkami žurnalistiky Moskevské státní univerzity, mluvčí fakulty Larisa Bakulinová potvrdila, že na katedře studuje několik modelek. Jejich počin se však škole nelíbí.

„Nejsme spokojeni, že se dívky profilovaly jménem fakulty žurnalistiky. Je to netaktní.“ Kalendář dále ohodnotila jako eroticky nevýrazné dílo.

„Myšlenkou celého kalendáře bylo nefotit jen tak nějakou modelku za 100 dolarů, ale ukázat dívky, které mají nějaký politický názor a které již dosáhly určitého úspěchu,“ uvedl jeden z tvůrců kalendáře, vydavatel Vladimir Tabak.

Na otázku, proč jsou tedy dívky svlečené, dodal: „Podle mého názoru je to hezčí a zajímavější.“

Reklama

Výběr článků

Načítám