Hlavní obsah

Politik požádal v přímém přenosu televizní debaty přítelkyni o ruku

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Providence

Ve Spojených státech není nic neobvyklého, že muž požádá svou partnerku o ruku například během sportovního utkání, kdy celý stadión na velkoplošné obrazovce nervózně sleduje, jak se žena rozhodne. K podobnému kroku se uchýlil i americký politik a demokratický kandidát na starostu za Rhode Island Christopher Young.

Článek

Ten se své dlouholeté přítelkyně Kary Russová zeptal, zda se nestane jeho ženou, přímo během přímého přenosu politické televizní debaty.

Krátce poté, co Young v televizi požádal Russovou o ruku, se objevily spekulace o tom, že se jednalo spíše o předem dobře promyšlený plán, než o překvapení pro jeho milou. Někteří lidé se totiž domnívají, že romantické gesto politik použil k nahnání hlasů dojatých divaček.

Kary Rossová je přitom Youngova přítelkyně již řadu let a zároveň je manažerkou jeho politické kampaně. Nervózní Young nejdříve poděkoval všem za podporu a sdělil, že je čas začít novou životní etapu, poté od řečnického pultu vyřkl onu zásadní otázku. Když Kara z hlediště odpověděla, že si ho vezme, rozeběhl se za ní.

Ačkoli byla celá žádost o ruku chvílemi trochu rozpačitá, zvlášť ve chvíli, kdy se nedařilo prsten s velkým briliantem vyndat z krabičky a novopečená snoubenka svému nastávajícímu musela pomoci, nakonec vše dopadlo jako v pravém hollywoodském filmu. Christopher poklekl a Kaře prsten nasadil.

Reklama

Výběr článků

Načítám