Hlavní obsah

Sexy Jitka Čvančarová se brání: S exmilencem Brožové nic nemám

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Jitka Čvančarová se na předávání cen Český lev předvedla v pořádně odvážném modelu a bez podprsenky. Šaty měly tak hluboký výstřih, že měla herečka co dělat, aby neukázala více, než by chtěla. Novinkám přiznala, že i když ji bulvár spojuje se dvěma muži, ani s jedním nic nemá. Expartnera Kateřiny Brožové Petera Kovarčíka prý ani nezná.

Článek

Bulvární média Jitku Čvančarovou spojily s bývalým partnerem Kateřiny Brožové Peterem Kovarčíkem a také s hercem Jiřím Hánou. "Pana Kovarčíka vlastně skoro neznám a Jirka Hána je můj velmi dobrý kamarád, nic víc. Ani jeden není můj přítel," řekla Novinkám Čvančarová. "Přítele nemám," dodala.

Na předávání cen Český lev dorazila sama. Společnost ji většinu času dělala herečka Tereza Brodská, která za maminku Janu Brejchovou přebírala cenu za dlouhodobý umělecký přínos českému filmu. "Maminka moc chtěla přijít, ale bohužel leží doma s horečkou," omluvila Brejchovou Brodská.

Čvančarová se před necelým rokem po dlouholetém vztahu rozešla s hercem Martinem Hofmannem. Sbohem mu dala poté, co se provalilo, že je pravidelným klientem jedné eskortní služby.

Momentálně žije především prací. Za měsíc ji čeká premiéra v Divadle v Celetné v Dostojevského Běsech. "Dala jsem si takovou řemeslnou očistu a věnovala se divadlu. Máme zkoušky i dvanáct hodin denně, na nic jiného není čas," prozradila Novinkám.

Kvůli divadlu odmítala i filmové a seriálové nabídky. "Věnovala jsem se jen Běsům. Uvidím teď, co přijde. Televizní práci se už zase nebráním. Takže ano, pánové režiséři, můžete nabízet," dodala se smíchem herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám