Hlavní obsah

Šaty první dámy Francie odhalily na státnické večeři více, než měly

Novinky, Jakub Kynčl
Paříž

Francouzští bulvární fotografové se nestačili divit, když se na oficiálním focení s ruským prezidentem a jeho chotí před Elysejským palácem objevil Nicolas Sarkozy se svou pohlednou manželkou Carlou, která měla krásné, přilehlé, avšak pro podobnou událost nevhodné šaty. Nenechávaly totiž moc prostoru pro fantazii, když několikrát jasně odhalily obrysy jejích ňader.

Článek

Na neformální večírek skvělá volba, na setkání s ruským prezidentem tak trochu faux pas.

Není zvykem, aby si první dáma evropské velmoci vzala na oficiální státnickou večeři odvážnější outfit. Pravdou zůstává, že Bruniová-Sarkozyová je jednou z těch žen, které si mohou vzít zcela přiléhavé šaty nenechávající místo pro podprsenku bez jakýchkoliv obav. I šaty módního návrháře Rolanda Moureta doplněné střevíčky Christian Louboutin předvedla s grácií sobě vlastní.

Foto: Profimedia.cz

Právě tato fotografie prošla velkým množstvím evropských médií, jako hlavní důkaz nevhodnosti šatů.

Bruniová-Sarkozyová tak na setkání s ruskou hlavou státu zcela zastínila jeho choť Světlanu, které si fotografové skoro nevšímali. Většina lidí stojí za francouzskou první dámou a její outfit chválí, konzervativnější lidé však zastávají názor, že ačkoliv byly šaty krásné, na podobnou příležitost nebyly vhodné.

Foto: Profimedia.cz

Carla Bruniová-Sarkozyová to s fotoaparáty umí

Ruský prezident Dmitrij Medvěděv navštívil svůj francouzský protějšek během třídenní náštěvy Francie a byl Sarkozym pochválen za své činy v oblasti lidských práv. Medvěděv dodal, že podobné chování napomáhá zlepšení diplomatických vztahů mezi Ruskem a zemí galského kohouta.

Reklama

Výběr článků

Načítám