Hlavní obsah

Vilém Čok: V lednu a únoru držím svůj osobní ramadán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rocker Vilém Čok (48) nemá v oblibě bujaré oslavy Silvestra. Domnívá se, že v ten den pijí jen ti, kteří se snaží něco dohnat a často jsou pak jako utržení ze řetězu. Jemu prý toto nebezpečí nehrozí.

Článek

Tak jen aby… Vilém se totiž vždycky objeví tam, kde se něco děje, a rád svým chováním provokuje. Přesto tvrdí, že i on ctí určité mantinely.

"Nemám rád zábavu, která uráží. Člověk stejně, jako by se měl umět bavit, tak by měl umět i pít alkohol. Už několik let držím v lednu a únoru takový svůj osobní ramadán," prozrazuje zpěvák Korzu. A vysvětluje. "Zkrátka vůbec se nedotknu alkoholu, ani piva. Až od března začínám zase normálně pít. Myslím, že by to měl každý zkusit, tělo se báječně pročistí, odpočine si. Pak zas do toho jde s novou silou a patřičnou vervou," usmívá se Vilém Čok.

Málem mu zabili syna

Osobně je rád, že rok 2009 skončil. "V září mi málem zabili syna Filipa, ale můžu se radovat, že přežil," říká a upřesňuje, co se vlastně stalo.

"Když vycházeli s kamarádem z hospody v Čakovicích, kde byli na pivu, napadli ho bezdůvodně nějací výrostci. Vylízal se z toho, ale stále není v pořádku a následky si ponese celý život. Měl i zlomeniny obličeje, bylo to strašné," povzdechne si Vilda zkroušeně.

Tvrdí, že osmnáctiletý Filip, stejně jako jeho druhý syn Michal, jsou oba bezproblémoví kluci.

"Policie případ šetří, zatím toho o té partičce, která je napadla, ale moc nevím. Snad je dopadli a prý jsou nezletilí," upřesňuje muzikant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám