Hlavní obsah

Ochotská zuří vzteky, Ujfaluši už za ni má náhradu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka hlavního zpravodajství TV Nova Michaela Ochotská (24) je vzteky bez sebe. Její velká láska, fotbalista Tomáš Ujfaluši (30) si za ni našel náhradu a Ochotskou už dávno pustil z hlavy.

Článek

"Tomáš je strašně zamilovanej. Chodí se sympatickou Haničkou, která se šoubyznysem nemá vůbec nic společného a je velmi šťastný. Ta holka je úplně nezkažená a Ujfi je z ní absolutně vedle," řekl Novinkám blízký přítel fotbalisty. Ujfaluši kope na španělský tým Atlétika Madrid. "Hanka je tam pečená vařená a kdykoli odletí do Čech, Tomáš ji i několik hodin denně má na telefonu. Chce jí mít u sebe co nejvíce. Takhle štastného jsem ho dlouho neviděl," dodal zdroj. 

Ujfaluši si velmi střeží své soukromí. Nejvíc ho na Ochotské unavovalo, že o všem co se týkalo jejich vztahu, informovala bulvár a předem upozorňovala fotografy, kde se zrovna budou nacházet. Dokonce na jedné akci žádala moderátora Libora Boučka, aby se jí na fotbalistu na pódiu zeptal.

Ochotská označovala Ujfalušiho za lásku svého života. Chodili spolu půl roku a Míša se už viděla u oltáře. Fotbalista nátlak nevydržel a moderátorku opustil. Ta se prý dodnes z rozchodu nevzpamatovala. Nepomohl jí prý ani sexuální románek s hokejistou Martinem Ručínským. 

Reklama

Výběr článků

Načítám