Hlavní obsah

Dcera herečky Kateřiny Brožové chce po mámě protekci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průhonice

Dcera herečky Kateřiny Brožové (41) Kačenka (7) chce jít v máminých stopách. Našlápnuto má na kariéru herečky i zpěvačky. Už teď prosí maminku, aby jí sehnala roli ve filmu.

Článek

"Kačka velmi hezky zpívá a myslím, že se jí líbí moje profese. Nedávno mi zrovna říkala, ať jí seženu nějaký film, že by si chěla zkusit zahrát," prozradila Novinkám na afterpáty po fotbalovém utkání hvězd divadel Broadway a Hybernia Brožová. Fotografům a kameramanům pak Kačenka předvedla, že se opravdu ráda předvádí a být středem pozornosti ji nesmírně baví. Bez problémů dávala rozhovory do televize a pózovala. "No jo, to je prostě Kačka, smála se Kateřina, která se připravuje na roli v novém muzikálu Baron Prášil.

Brožová s dcerou a přítelem Peterem Kovarčíkem dorazila na párty až ve večerních hodinách. "Byla jsem přes den u táty a bruslila jsem. A spadla jsem jen třikrát," chlubila se malá Kačka, která nebyla jediným dítětem, kterého baví být v centru dění.

Také syn tanečnice Libušky Vojtkové a rockera Pepy Vojtka Matyáš má blesky fotoaparátů rád. "Mates je hroznej komediant. To fakt žádnej introvert není,"  řekla Novinkám Libuška. Dvouletý Matyáš už má jednu roli za sebou. Hraje syna muzikálového Draculy. "Není v divadle každý den na představení. Má za sebou jeden natáčecí den a v Draculovi hraje jen na plátně," dodala Libuška. 

Své ratolesti přivedly také další muzikálové hvězdy. Syna Matyáše ukázala manželka Richarda Genzera zpěvačka Linda Finková. Michal David přijel s dcerou Míšou z oslavy narozenin tchýně, Michal Suchánek vyrazil se synem Jáchymem a dcerou Berenikou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám