Hlavní obsah

Seznam.cz se probojoval mezi finalisty v soutěži European Business Awards

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Internetový server Seznam.cz se v mezinárodní soutěži European Business Awards probojoval mezi desítku firem, které budou reprezentovat Českou republiku a bojovat o prestižní ocenění. O vítězích v jednotlivých kategoriích rozhodne odborná porota v červenci a výsledky budou oznámeny 22. listopadu, uvedla mluvčí Seznamu.cz Irena Zatloukalová.

Foto: Novinky

Seznam.cz

Článek

Seznam.cz se letos poprvé přihlásil do této evropské soutěže, která funguje již pátým rokem, a uchází se o ocenění v kategorii nazvané „Customer Focus“ – zaměření na zákazníka.

Ve středu pořadatelé soutěže oznámili, že se Seznam.cz probojoval mezi 10 zástupců České republiky do užšího finálového kola. Má tak šanci poměřit své síly s dalšími evropskými firmami, které se do kategorie „Customer Focus“ přihlásily.

„V soutěži EBA jsme si vybrali kategorii orientace na zákazníka, protože naše veškerá práce je řízena s ohledem na české uživatele internetu. V informacích v přihlášce do soutěže jsme vyzvedli to, že každou novinku před ostrým provozem testujeme a že pravidelně zjišťujeme spokojenost našich uživatelů se službami, které nabízíme," uvedl Michal Vodák, ředitel marketingu Seznam.cz.

Z testů spokojenosti podle Vodáka internetový server sbírá rovněž podněty každodenních uživatelů, aby se služby mohly dále rozvíjet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám