Hlavní obsah

Texas Terri Bomb: Iggy Pop v sukních

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pražském klubu 007 na Strahově vystoupí v pondělí americká zpěvačka Texas Terri Bomb, která se pohybuje mezi punkem a syrovým garážovým rokem, jaký přinášla skupina Stooges nebo MC5. Také její zpěv je patřičně drsný, takže bývá označována nejen za novou Wendy O´Williams, ale také za Iggyho Popa v sukních, přestože sukně tato bývalá striptérka z texaského Austinu, která se přčestěhoval do Hollywoodu, moc nenosí.

Článek

Texas Terri Bomb je na turné k druhé desce Your Lips ... My Ass!, kde se mezi hosty objevil i nekompromisní kytarista MC5 Wayne Kramer i kytarista Alice Coopera Ryana Roxieho. Mezi kytaristy se objevili Dave Teague z Dickies a Mark Diamond z Dwarves. Texas Terri si také zazpívala duet s Cherie Currie z Runaways. 

Volba hostů ukazuje, že Texas terri ctí kořeny stylu, však také zpívá Baby Lets Twist od The Dictators i Lifetime Problems od The Dicks. Na turné se Texas Terri doprovází baskytarista Gabriel Hammond z Fuzztones, který s ní natočil i desku, a dva Holanďané. O zaměření kapely vypovídá to, že tří písně se objevily v thrilleru Hellbent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám