Hlavní obsah

Na Farmě Blaník se budou křtít mláďata

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Terapii na neustálý shon pro děti i dospělé nabízí během nastávajících dvou víkendů Farma Blaník u Vlašimi na Benešovsku. Návštěvníci si tady například budou moci pohrát s ochočenou ovečkou, která chodí za lidmi jako vycvičený pes.

Foto: Archiv Farma Blaník

Roztomilá mláďátka koz, králíků, ovcí a dalších zvířat si děti užijí na Farmě Blaník.

Článek

„Kromě toho lidé uvidí v malých ohradách nově narozená jehňátka, králíky, kůzlata a další mladá zvířátka, s nimiž se mohou pomazlit, krmit je lahví s mlékem a pohrát si s nimi. V případě nepříznivého počasí budou ohrádky pod střechou,“ lákal na jarní setkání s mláďaty na farmě Blaník její majitel Miloš Zapletal.

Pro děti budou také připraveny soutěže o ceny, školáci budou rozpoznávat ptáky podle peří, stromy podle vzorků dřeva nebo zvířata podle různých znaků, naplánován je také rybolov v místním rybníčku.

„Každý den v 15 hodin budeme na statku křtít nově narozená zvířátka, jimž budou návštěvníci vybírat jména, a stanou se tak jejich kmotry,“ dodal Zapletal. Kromě připraveného programu je možné využít mnoho zdejších atrakcí a v případě špatného počasí bude v rytířském sále promítání filmů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám