Hlavní obsah

Červené víno zpevňuje bříško a ňadra

Novinky, ČTK, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUENOS AIRES

Kromě toho, že červené víno prospívá srdci, plicím a pomáhá v boji s některými chorobami, se tento mok prodlužující život dá použít také pro zkrášlení těla. Podle vědců totiž blahodárně působí na zpevňování břicha a poprsí.

Foto: Josef Zajíc

Den otevřených dveří na vodním díle Slezská Harta. 2.4.2016. Odběrná věž.

Článek

Nového poznatku čile využily salóny krásy v Buenos Aires, které nyní berou Argentinky doslova útokem. Nechávají si od kosmetiček aplikovat krémy s červeným vínem nebo dokonce jen víno samotné přímo na pokožku.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Dámy, chtěly byste vyzkoušet účinky červeného vína na vlastních partiích?

"Po vyčištění se na pleť nanáší vinná maska bohatá na vitamín E. Dodává jí výživu a zpevňuje ji, dělá ji zdravější a pružnější," vysvětlil expert na vinnou terapii Diego Barberan.

Na prsa prý zabírá

"Je to něco fantastického! Skutečně to skvěle funguje. Mohu bez obav říci, že jsem jí zcela propadla," sdělila Marcy Andresová, jedna z fanynek nového zázraku.

"Bude to znít sice jako z přihlouplé reklamy, ale pleť je po přípravcích z červeného vína skutečně úžasně vláčná a hlavně pevná. Dokazují to i má ňadra," dodala s nadšením.

Anketa

Dámy, chtěly byste vyzkoušet účinky červeného vína na vlastních partiích?
Ano
81,2 %
Ne
18,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 853 čtenářů.

Reklama

Související články

Kuřáci by měli pít červené víno

Pokud se nedokážete vzdát cigarety, pak by vám v druhé ruce neměla chybět sklenka červeného vína. Právě tato sklenka vína totiž vyruší negativní účinky...

Italové vyvíjejí červené víno v tabletách

Italští vědci pracují na pilulkách, v nichž se budou snoubit všechny pozitivní účinky, které obsahuje sklenka červeného vína. Lahodný mok natolik přesvědčil...

Výběr článků

Načítám