Hlavní obsah

Jak obědvají a večeří celebrity aneb Štíhlá linie podle slavných žen

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Saláty mají na stolech celebrit výsostné místo. Protože tělo je jejich pracovním nástrojem, nemohou si známé ženy dovolit ani deko tuku navíc. Pro mnohé z nich je navíc zdravý životní styl doslova posedlostí.

Foto: Profimedia.cz

I Kim Kardashianová má svou oblíbenou salátovou kombinaci.

Článek

Není pochyb, že za snovým tělem stojí přísný dietní režim a že saláty konzumují slavné ženy téměř bez výjimky dnes a denně. Ale jak jejich salátové obědy a večeře vůbec vypadají?

Deník Dailymail přinesl ukázku toho, co si do svého salátu přidávají nejznámější celebrity.

Kate Hudsonová (37 let)

Hollywoodská herečka je velkou fitness nadšenkyní, proto nebude velkým překvapením, že její saláty jsou vždy složeny z extra zdravých surovin.

A její nejoblíbenější kombinace? Vodní meloun se sýrem feta a rukolovými listy. Na stránkách své oděvní fitness značky Fabletic napsala, kde nejčastěji nakupuje: „Farmářské trhy jsou přeplněné skvělými sezónními kousky potravin a já často do svých jídel zahrnuji právě to, co tam nakoupím.“

Julia Robertsová (48 let)

Filmová Pretty Woman v salátové míse kombinuje nejčastěji růžičkovou kapustu, slaninu, pistácie a manchego ovčí sýr se zastřeným vejcem. Podle časopisu People byla herečka viděna, jak si objednává tento salát, když byla na obědě s hercem Georgem Clooneym a přáteli.

Lily Aldridgeová (30 let)

Supermodelka Lily si nejčastěji dává salát z tofu, červené řepy, mrkve, quinoy, brokolice a ledového salátu. Podle ženského časopisu Elle se ale nebrání ani používání pálivého chilli, několikrát přiznala, že pikantní saláty jsou přesně to, co si často a s chutí dává.

Jennifer Lopezová (47 let)

I tato známá herečka a zpěvačka má svou vlastní značku BodyLab, která se zabývá nejen cvičením, ale i zdravým životním stylem. Na svých stránkách také zpěvačka dává tipy na zdravá jídla, mezi která patří například i salát obsahující pouhých 39 kalorií.

Používá do něj polozralý ovčí sýr queso, aby dodala tělu zdravý tuk, poté přidává opražená dýňová semínka, citrónovou šťávu, olivový olej, najemno nasekanou šalotku a zelené listy salátu.

Beyoncé (34 let)

Zpěvačka Beyoncé je známá svým experimentováním s vegan dietou. Když dodržovala 22denní veganskou stravu, se světem se podělila o svůj nejoblíbenější recept na čistě rostlinné jídlo. Její nejoblíbenější přísadou do salátů byla japonská řasa nori, která se nejčastěji objevuje v sushi.

Dále salát obsahoval kapustu, mrkev, okurky, jarní cibulku, opékané mandle, koriandr a bazalku.

Jennifer Anistonová (47 let)

Cizrna a fazole jsou nejoblíbenější salátovou přísadou herečky známé z kultovního seriálu Přátelé. Jako základ salátu používá pšeničný bulgur, poté okurky, červenou cibuli, petržel, mátu, pistácie a sýr feta.

Miranda Kerrová (33 let)

Zdravý životní styl a oblíbené recepty modelky firmy Victoria’s Secret Mirandy Kerrové odhalil na začátku tohoto roku časopis Style Caster. Hlavní oblíbenou surovinou je překvapivě fenykl společně s grilovaným divokým lososem, zelenými olivami, špenátem, mrkví a rajčaty.

Miranda prozradila, že všechny ingredience připraví, poseká na malé kousky, smíchá dohromady a pochutnává si na nich jako na obědovém salátu, který ještě nakonec pokape čerstvou citrónovou šťávou.

Chrissy Teigenová (30 let)

Manželka zpěváka Johna Legenda je velkou nadšenkyní vaření, vydala dokonce vlastní kuchařku Cravings. V té doporučuje svou oblíbenou kombinaci ledového salátu, červené cibule, vlašských ořechů, nakrájeného jablka a modrého sýru. V knize dokonce píše, že si bez tohoto salátu už nedovede představit žádné jídlo, přidává ho jako přílohu téměř ke všemu.

Gisele Bundchenová (36 let)

Supermodelka Gisele Bundchenová dodržuje velmi přísnou a striktní dietu, ke které samozřejmě patří i jídelníček obsahující co nejméně tuku. Na sociálních sítích nejčastěji sdílí kombinaci mladého salátu tzv. kadeřávku, cherry rajčat, brokolice, červené řepy, quinoy, řeřichy, avokáda a červených brambor (batátů).

Selena Gomezová (24 let)

Nejoblíbenější salát zpěvačky Seleny Gomezové je s avokádem, krůtím masem a fazolemi na základu ze zelených listů salátu. Tuto kombinaci na mladou umělkyni „práskla“ její osobní fitness trenérka Amy Rosofová Davisová v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan.

Jessica Alba (35 let)

Herečka velmi ráda svá jídla sdílí se svými fanoušky na Instagramu. Většinu zaujal hlavně salát z koktejlových rajčat, nastrouhané mrkve, avokáda, olivového oleje a citrónové šťávy. Video, na kterém tento salát pro sebe vyrábí, mělo téměř 100 000 zhlédnutí.

Kim Kardashianová (35 let)

Nejoblíbenější salát známé a profesionální celebrity obsahuje pouze tři ingredience. Stačí jí špenát, grilované kuře a dresink ze sýru feta.

Reklama

Výběr článků

Načítám