Hlavní obsah

V Austrálii budou léčit akné čokoládou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Odolat čokoládě, po níž by se mnoho z nás mohlo utlouct, bylo až doposud důležité pro lidi s chronickým akné. Podle dermatologů totiž tato laskomina kožní záněty ještě zhoršuje. Jenže u protinožců jde do prodeje čokoládová tyčinka Acne Care, která prý akné naopak pomáhá léčit. Obsahuje totiž jen prospěšné antioxidanty a živiny, které pleti pomáhají čistit se a zbavovat zánětů.

Článek

Výrobce nové speciální čokolády tvrdí, že osoby trpící výskytem pupínků v obličeji pocítí už po dvou týdnech konzumace této laskominy výrazné zlepšení stavu pleti.

Tyčinku vytvořili experti z americké společnosti Frutels, kteří také tvrdí, že je to první čokoládová pochoutka svého druhu, která podporuje imunitu těla a čistí pleť. Podle výrobce je ideální konzumovat denně dvě až pět tyčinek.

„Tento výrobek povznáší potraviny zasvěcené kráse na další úroveň, a to nejen tím, že činí léčbu akné konzumovatelnou, ale využívá navíc potravinu, která byla v minulosti spojována s výskytem a zhoršením stavu akné. Čokoláda byla pro osoby s akné dlouhá léta tabu,“ tvrdí mluvčí společnosti Frutels.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám