Hlavní obsah

Za anální sex s pacientem bude zbit

– KUALA LUMPUR

Šaman z Malajsie si pobude deset let ve vězení za to, že svého osmnáctiletého pacienta donutil k neřestným hrátkám včetně análního styku. Soud muži navrch ještě udělil trest v podobě dvou ran holí. Ve středu o tom informovaly agenturní zdroje.

Foto: Jan Řehounek

Romantická scenérie Čtvrtí

Článek

Muž z Malajsie, který vykonává praxi lidového léčitele, se ke svému činu doznal. Uvedl, že chlapce, který u něho hledal pomoc, zneužil a vystavil jej análním praktikám.

Sedmadvacetiletý šaman svou mladou oběť přivezl do svého bydliště v severovýchodním státe Kelantan. Chlapci namluvil, že je schopen mu pomoci vyléčit potíže s hemeroidy.

Anální sex ho měl vyléčit

Doma ho požádal, aby se vysvlékl a posléze na něm vykonal anální sex. Svůj počin teenagerovi vysvětlil s tím, že jde o součást léčby.

Chlapec mu uvěřil a nic nenamítal. Ovšem na zpáteční cestě se mu vše rozleželo v hlavě a po návratu domů se svěřil rodičům. Ti pak na policii podali trestní oznámení.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexuálně nejaktivnější jsou Malajci

Rakušané své ložnice mají sice rádi, ale málokdy se v nich se svými partnery milují. Obyvatelé Malajsie mají naopak v ložnicích nejvíce pohlavních styků, zato...

Výběr článků

Načítám