Hlavní obsah

Sexuálně nejaktivnější jsou Malajci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STOCKHOLM

Rakušané své ložnice mají sice rádi, ale málokdy se v nich se svými partnery milují. Obyvatelé Malajsie mají naopak v ložnicích nejvíce pohlavních styků, zato v nich méně spí. Vyplývá to z výzkumu, který pro švédskou nábytkářskou firmu Ikea provedl Gallupův ústav.

Foto: Archiv Davida Vávry

David Vávra - architekt, herec, moderátor a básník

Článek

Průzkum se uskutečnil letos v lednu a bylo mu podrobeno celkem 14 tisíc majitelů nábytku Ikea ve 27 různých zemích světa z Evropy, Asie a Severní Ameriky.

K milostným hrátkám využívá ložnic ve Švédsku a na Islandě 72 procenta dotázaných, zatímco v Číně jen 20 procent.

Ložnice - chráněné soukromí

Malajci jsou zřejmě sexuálně nejaktivnější, neboť se v ložnicích milují denně. V Malajsii je zároveň využívají ke spánku nejkratší dobu, v ložnicích prospí 6 hodin a 36 minut za noc oproti více než sedmi průměrným hodinám.

Američané jsou na soukromí velice hákliví a své známé nenechají do ložnic nehlédnout. Téměř polovina Číňanů ale přátelům ložnice klidně ukáže.

Průzkum rovněž prokázal, že tři čtvrtiny respondentů ustýlají postele denně. Z výzkumu dále vyplývá, že lidé, kteří často mění matrace, jsou sexuálně aktivnější.

Reklama

Související témata:

Související články

Děti by neměly spát v posteli s rodiči

Pokud patříte mezi rodiče, kteří noc co noc dopřávají dítěti radost ze spánku s tatínkem a maminkou, měli byste zpozornět. Britským a americkým expertům...

Ženy sexem uplácejí muže

Nedávno jsem v jedné zahraniční televizi viděl reklamu na laboratorní test, který tvůrci šotu prezentovali jako úžasný. Odehrával se v intimním prostředí...

Výběr článků

Načítám