Hlavní obsah

Většina lidí si přeje sex třikrát týdně

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jedna z nejrozsáhlejších globálních studií odhalila, že naprostá většina lidí této planety ve věku mezi osmnácti a třiceti roky chce souložit třikrát týdně. Tato frekvence odpovídá touhám sociální vrstvy v sexuálně nejaktivnějším období. Polovina z dotázaných pak tvrdí, že se s protějškem chce milovat pravidelně.

Článek

Ženy a muži se tradičně opět neshodnou na pojetí předehry a dominance. Většina žen chce více předehru, zatímco jejich protějšky si sní o tom, že ženy vezmou častěji iniciativu do svých rukou a se sexem začnou první.

Naprosto nepřijatelní jsou hrubiáni a nevychovanci. Odmítá je 80 procent z dotázaných žen. Pánové také požadují od ženy nejen hezký zevnějšek, ale i vtipnost. Pokud mají první, ale ne druhé, pak je odmítá 70 procent mužů.

V posteli také vadí nedostatek vitality a představivosti. Když partner neprojeví vášeň, ovlaží to vzrušení 65 procent žen. Muže v 83 procentech případů nejvíce otráví nedostatek fantazie a čekání, co bude.

Zajímavostí je také chování na veřejnosti. Zatímco Britové například většinou odmítají líbání na veřejnosti, Latinoameričané milují vulgární debaty a odhalování intimity přímo v hloučku přátel. Přes 42 procent Brazilců si ale myslí, že nejvíce sexy je na protějšku jeho inteligence.

Anketa

Kolikrát za týden/den je podle vás optimální provozovat sex?
Méně než 1x týdně
5 %
1x - 3x týdně
21,6 %
3x - 5x týdně
43,9 %
5x - 7x týdně
15,8 %
2x denně
4,1 %
Více než 2x denně
9,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 13450 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Lidé často zaměňují slast za štěstí

Navazování intimních vztahů mezi lidmi se řídí zdánlivě ušlechtilými motivy. Básníci opěvují nehynoucí lásku a mládenci šeptají slečnám svá horoucí vyznání.

Výběr článků

Načítám