Hlavní obsah

S nevěrou lidé začínají nejčastěji v lednu

Touha po změně mnohdy spojená s příchodem nového roku vede řadu lidí nespokojených ve vztazích do náručí milenek, milenců. Seznamky pro zadané jsou tak v tomto období doslova přecpané nevěrníky toužícími po aférce.

Foto: Profimedia.cz

Leden je každoročně měsícem, kdy nejvíce manželství zažívá krizi.

Článek

Zájem o tyto služby seznamek má nejvíce lidí právě již první pracovní týden v novém roce, kdy si na nich zakládají svůj profil.

„Leden je každoročně měsícem, kdy nejvíce manželství zažívá krizi, je to čas, kdy se lidé nejčastěji rozhodnou rozvést či si najít tajného milence,“ uvedl mluvčí seznamky Illicit Encounters v rozhovoru pro Daily Star.

Začíná to většinou polibkem na vánočním večírku či silvestrovské oslavě. Doma to moc neklape, ale na těchto akcích se objeví někdo atraktivní, kdo člověku vyjádří obdiv a zájem. Červ pochybnosti o smysluplnosti věrnosti ve vztahu začne hlodat v mozku a v lednu už rozežraná mysl začne jednat – následuje rozvod nebo hledání milence.

„Během ledna vzroste aktivita na seznamce o třicet až padesát procent. Je vůbec nejvyšší ve srovnání s jinými měsíci roku,“ tvrdí mluvčí seznamky, která zprostředkovává anonymní seznámení zadaným lidem.

Reklama

Související témata:

Související články

Sklony k nevěře můžou být dědičné

Dědičné dispozice mohou nejen za řadu nemocí, vizáž či osobnostní rysy, ale podle nejnovější australské studie i za nevěrné chování. Podle genetika Brendana...

Výběr článků

Načítám